CAUŢI UN GHID ÎN
ALBA IULIA?

Suna-mă +40-745-705-692

Călătorește în siguranță

    Pentru a avea o vacanta lipsita de griji este important sa luați  în calcul și eventualele  momente neplăcute care ar putea sa apară pe durata călătoriei. Nimeni nu-și dorește astfel de momente dar dacă totuși se întâmplă este important ca acestea sa nu va găsească nepregătit. O modalitate eficienta prin care puteți  scăpa de grijile acestea sunt ASIGURARILE DE CALATORIE.

     Iată câteva situații în care scăpați de griji riscurile fiind acoperite de o poliță de asigurare:

     Pentru vacanta în țară sau în afara țării, cu autovehiculul propriu , dacă aveți o poliță Casco Completo nu trebuie sa va faceți griji pentru furt și tentative de furt, calamitați naturale  sau accidente non-auto, vandalism, daune produse jantelor sau anvelopelor sau puteți avea și un autoturism la schimb in caz de nevoie.

       În cazul călătoriilor in afara tarii cu autovehicul propriu sau al unui prieten (cu procura) soluția ideala este o asigurare de călătorie care pe lângă  acoperirea generoasa a cheltuielilor medicale neprevazute oferă și protecția în cazul furtului de bagaje . In cazul unor probleme la autovehicul va asigura transportul sau tractarea autovehiculului  (la apariția unor defecțiuni electrice sau mecanice sau în cazul unui accident). O noapte de cazare într-un hotel de maxim 5 stele și transportul pasagerilor cu care sunteți în mașină și un autovehicul înlocuitor pe maxim 3 zile pot sa fie și ele asigurate.

        În cazul călătoriei cu avionul , asigurarea medicala și cea a bunurilor este deosebit de utila mai ales în cazul escalelor.

        Pentru iubitorii de sporturi extreme asigurătorul  acoperă asistenta medicala de urgență urmare a unui accident  și cheltuielile de examinare și tratament medical mergând pana la transportul în România  a corpului asiguratului, în caz de deces.

        Anularea vacantei planificate și a plecării în călătorie din cauza unor evenimente neprevazute care apar în căminul dumneavoastră este acoperita în anumite condiții de către asigurător .

        Este important de asemenea sa alegeți asiguratorul potrivit. Spre exemplu, Asiguratorul cu care noi lucram  oferă printre altele și un serviciu de asistenta în limba romana astfel comunicarea se poate face cu ușurință din orice loc.

        Pentru detalii  și oferta în funcție de necesitățile fiecăruia , va oferim CONSULTANTA gratuita!

                                                Tel: 0731 162 191

comments are closed

Top