CAUŢI UN GHID ÎN
ALBA IULIA?

Suna-mă +40-745-705-692

Tur general

Tur Ghidat Guide Alba

De mai bine de 7 ani  va întâmpinăm  în Cetatea Alba Carolina cu cele mai bune oferte. Nu ezitați sa ne contactați telefonic pentru stabilirea unei programări !

                                           Programari  la nr de tel: 0040 7311 62 191

turGeneral

    O fascinantă incursiune în timp pe parcursul unui traseu  cu o durată de 2 ore  ce acoperă peste 2000 de ani de istorie…

   Peste 26 obiective turistice din Cetatea Alba Carolina  Alba Iulia vor fi prezentate de un ghid de turism autorizat. Prezentarea va fi  in limba romana si turul are punctul de plecare situat în fata la Monumentul Centenar ( in fata Catedralei Incoronarii ) și se desfasoara dupa un traseu fix ,cu program fix: (sâmbătă și duminica de la ora 11:00, tarif 20 ron/pers pentru adulți, copil gratuit).

Confirmarea prezentei și informații la tel: 0731 162 191

 

Alba Carolina, acest “diamant cu șapte colțuri” dezgropat din pământ și din negura istoriei a făcut ca orașul nostru sa fie recomandat de către Comisia Europeana drept “Destinație turistica de excelenta” în cadrul Programului EDEN.

Vestigii istorice  recent readuse la viață în urma lucrărilor de restaurare și amănunte picante  mai mult sau mai puțin cunoscute vor transforma  o poveste de istorie într-un tur interactiv și interesant pentru toate vârstele…

VIAȚA LUI DASIUS–LEGIONARUL ROMAN

*Program opțional în cadrul căruia ve-ți face cunoștiință cu DASIUS, unul dintre legionarii CASTRULUI ROMAN APULUM care vă va prezenta armura romană, viața de soldat roman, armamentul și chiar aspecte din viața privată a acestuia…  Puteți profita de reincarnarea acestui personaj pentru a face poze cu acesta sau pentru a-i adresa orice întrebare legată de viața unui legionar si de rolul vestitei Legiuni XIII GEMINA în cucerirea Daciei.

dasius

 

 

 

 

 

 

Turul Cetăţii

lot1 019TURUL CETATII  ALBA CAROLINA Programul se face conform cerințelor grupului cu încadrarea în intervalul de timp dorit și cu alegerea unor opțiuni în funcție de evenimente perioadei respective. Turul va avea o durată cuprinsă între 1 și 7 ore.Prezentarea poate fi făcută în limba: Romana, Engleza, Spaniola, Franceza, Italiana sau Germana.

                                                                                                                                                                   Tel: 0745705692

                                                                                                                                                 Tarif de la 150 ron/grup

VIAȚA LUI DASIUS–LEGIONARUL ROMAN

*Program opțional în cadrul căruia o sa-l cunoașteți pe DASIUS, unul dintre legionarii CASTRULUI ROMAN APULUM care vă va prezenta armura romană, viața de soldat roman, armamentul și chiar aspecte din viața privată a acestuia…  Puteți profita de reincarnarea acestui personaj pentru a face poze cu acesta sau pentru a-i adresa orice întrebare legată de viața unui legionar al vestitei Legiuni XIII GEMINA.

dasius

 

comments are closed

Top