SCHIMB DE GARDA 2024

    Oferim asistență pentru alcătuirea programului de vacanță. Va informăm cu privire la evenimentele culturale care au loc în zonă, posibilitățile si atracțiile turistice si vă facem cele mai bune sugestii pentru petrecerea unor momente memorabile. La final alegerea este a dumneavoastră!  Cu sau fără ghid important este sa vă bucurați la maxim de vacanța dumneavoastră!

 

 

Program Schimbarea gărzii in Cetatea Alba Carolina luna mai:

Ziua : 1,  2, 5, 6, 31

In fiecare sâmbătă si duminică de la ora 12:00

 

 

 

  Contact:  +40 731 162 191

 

O ZI LA STANA – VIATA LA STANA

      Programul ține seama foarte mult de activitatea la stâna de aceea trebuie verificată disponibilitatea. Puteți petrece o minunată zi la o stână din apropiere unde veți cunoaște îndeaproape această  veche îndeletnicire care este păstoritul. Obiceiurile zilnice și modul de viață vă vor fascina . De asemenea în cadrul programului puteți cunoaște modul de fabricare la stâna al brânzeturilor  și a altor  mâncăruri specifice.

 

 

 

ATELIER DE CERAMICA TRADITIONALA SI OLARIT

  Programul este recomandat  celor care vor să petreacă  mai mult de o zi în Alba Iulia și presupune deplasarea la una din pensiunile partenere unde este organizat atelierul. În cadrul atelierului în prima parte, un maestru vă va prezenta tainele olăritului după care doritorii vor putea să exerseze și chiar să facă propria lucrare pe care o vor putea păstra ca amintire.

  Uneori, la locația atelierului puteți  vedea și o expoziție cu vânzare unde la prețuri modice puteți face un cadou celor dragi…