CAUŢI UN GHID ÎN
ALBA IULIA?

Suna-mă +40-745-705-692

Programe speciale

POVESTEA  LUI DASIUS – Legionarul roman

 

   *Program opțional în cadrul căruia veți face cunoștință cu DASIUS, unul dintre legionarii CASTRULUI ROMAN APULUM care vă va prezenta armura, viața de soldat roman, armamentul și chiar aspecte din viața privată a acestuia…  Puteți profita de reincarnarea acestui personaj pentru a face poze cu acesta sau pentru a-i adresa orice întrebare legată de viața unui legionar al vestitei Legiuni XIII GEMINA.

Tel:0040 745 705 692

 

ȘCOALA ALTFEL –  Ora deschisa de istorie

   Istoria orașului Alba Iulia este practic o sinteza a istoriei poporului roman.Pe durata a aproximativ 2 ore parcurgem într-o forma interactiva, relaxanta, întreaga istorie. Prezentarea tine seama de vârsta participanților și de programa școlară. La sfârșitul turului cei mai activi elevi vor avea parte și de premii surpriza. Nu lipsesc nici pozele de grup… Tel:004 731 162 191

ATELIER DE PICTURĂ PE STICLĂ

pict_pe_sticlaProgramul este recomandat  celor care vor să petreacă  mai mult de o zi în Alba Iulia și presupune deplasarea la una din pensiunile partenere unde este organizat atelierul.

În cadrul atelierului în prima parte, un maestru pictor vă va prezenta tainele picturii pe sticlă după care doritorii vor putea să exerseze și chiar să facă propria lucrare pe care o vor putea păstra ca amintire.

Uneori, la locația atelierului puteți  vedea și o expoziție cu vânzare unde la prețuri modice puteți face un cadou celor dragi..

 

 

ATELIER DE CERAMICĂ TRADIȚIONALĂ șI OLĂRIT

olarit_11Programul este recomandat  celor care vor să petreacă  mai mult de o zi în Alba Iulia și presupune deplasarea la una din pensiunile partenere unde este organizat atelierul.

În cadrul atelierului în prima parte, un maestru pictor vă va prezenta tainele picturii pe sticlă după care doritorii vor putea să exerseze și chiar să facă propria lucrare pe care o vor putea păstra ca amintire.

Uneori, la locația atelierului puteți  vedea și o expoziție cu vânzare unde la prețuri modice puteți face un cadou celor dragi..

 

 

O ZI LA STÂNă

oaieProgramul ține seama foarte mult de activitatea la stâna de aceea trebuie verificată disponibilitatea .

Puteți petrece o minunată zi la o stână din apropiere unde veți cunoaște îndeaproape această  veche îndeletnicire care este păstoritul. Obiceiurile zilnice și modul de viață vă vor fascina . De asemenea în cadrul programului puteți cunoaște modul de fabricare la stâna al brânzeturilor  și a altor  mâncăruri specifice.

-program în lucru-

 

 

 

TURUL BASTIOANELOR     

Ghid in Alba Iulia

Turul Bastioanelor Alba Iulia -Ghid

                                                      7 bastioane și cel puțin tot atâtea povesti interesante..
       Aproape 7 km dar nu va speriați…sunt doar 2 ore necesare pentru a-i parcurge Cu ajutorul unui mijloc de transport ecologic și foarte ușor de manevrat putem descoperi împreună sistemul de apărare Vauban, cel mai eficient sistem de apărare pe care mintea umana la conceput. Utilizat mai bine de 400 de ani , putem afla mai multe despre el la Cetatea Alba Carolina ..   Tel: 0040 731 162 191

 

 

 

VIAȚA MODERNĂ LA SAT  SAU SATUL MODERN

DEGUSTARE DE VIN

PRODUSE DUPĂ REȚETE TRADIȚIONALE

1 Decembrie ZIUA NAȚIONALĂ  – program special

 

Cine sunt clienții nostrii?

Agențiile  de turism

Turiștii veniți pe cont propriu (familii, prieteni)

Instituții și organizații (scoli, ministere, personal al diverselor instituții, ONG/uri, fundații etc )

Companii naționale și multinaționale sau firme (completare programe de team building )

 

Pachetele noastre:

Ghidaj Turistic                             Ghidaj Turistic                      Ghidaj turistic

Masa                                                 Masa

Cazare

 

 

 

 

 

comments are closed

Top