Top 5 motive să participați la 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 & 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥

Tensiune, râs și plâns, încântare, uimire, întâlniri neașteptate, bucurie sub cerul liber, toate sunt adunate în 10 ani de 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 & 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥. 𝟏𝟗-𝟐𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟐! Vor fi 3 zile de neratat și celebrat la cea de a 10-a ediție a festivalului.

Mai jos, cel puțin 𝟓 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞 pentru a participa la cea de-a X-a ediție  𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 & 𝐅𝐢𝐥𝐦:

  • Filmele premiate la festivalurile de profil din țară și străinătate aduc o parte dintre creatorii lor în fața publicului. Mult-îndrăgita 𝐌𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧 și 𝐃𝐚𝐧 𝐃𝐢𝐧𝐮, regizorul spectaculosului documentar 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐚̆𝐥𝐛𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚̆, sunt doar câțiva dintre invitații speciali pe care trebuie neapărat să-i vezi și să-i asculți în week-end.
  • Legenda muzicii ușoare românești, 𝐂𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐢𝐚𝐜, și 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐢𝐞𝐬̦, cel care va transforma sâmbăta “în cea mai frumoasă zi” vor fi, cu siguranță, două prezențe absolut explozive ale festivalului. Se va lăsa cu dans și cereri prelungite de “bis”!
  • Pariu că nu știai cât de spectaculoasă este România? Te poți convinge de acest lucru vizionând 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐒𝐚̆𝐥𝐛𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚̆. Dar până vei ajunge să te îndrăgostești de peisajele și fauna țării noastre, surprinse în acest film, îți recomandăm să-i asculți, pe #spotify, coloana sonoră. Nimic mai profund și duios nu ai ascultat în ultima vreme, îți garantăm.
  • Dacă în selecția ta de filme de neratat la această ediție de festival intră “România Sălbatică”, atunci așteaptă-te să fii complet amețit de atmosfera în care te va transpune 𝐌𝐚̆𝐝𝐚̆𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐯𝐚̆𝐥 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚. Mădălina Pavăl este și una dintre vocile “României Sălbatice”, așa că un ”aperitiv” mai bun pentru acest documentar nici că se putea găsi.
  • De la “Românii au talent” la cele mai mari festivaluri de muzică din țară, selecția de evenimente pentru întreaga familie este o atracție în sine. Nu spunem multe, pentru că trebuie să vezi și să trăiești singur experiența, dar dăm din casă doar atât: 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐢 𝐯𝐢𝐯𝐚𝐧𝐭𝐞, 𝐳𝐞𝐩𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐞, 𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐜𝐚̂𝐭 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞. Pentru mic și mare, evident.

Programul integral 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 & 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥:

Sursa informațiilor și a imaginilor: https://albafilmfest.ro/